מערבבים בקערה את צפתית העיזים יחד עם גבינת פטה עיזים והפלפל השחור, לקבלת המלית לבורקס
1
2
פורסים בצק עלים על השיש, ומחלקים לריבועים בגודל שווה
3
מוסיפים כף גדושה מהמלית ומקפלים את הריבוע לחצי כך שתתקבל צורת משולש
4
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום בנדיבות
5
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-190 מעלות, כ-20 דקות או עד שמזהיב יפה
6
לאחר האפייה, פותחים את הבורקס בזהירות (כדי שלא יתפורר)
7
מוסיפים שלל תוספות בהתאם למה שאוהבים: ביצים, מלפפון חמוץ, עגבנייה, חסה מסולסלת, אריסה וטחינה
בתאבון!