כריך בייגל אמריקאי פתוח עם גבינת קרם שמנת עיזים

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
כריך בייגל אמריקאי
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

מצרכים לכריך:

  • 1 בייגל אמריקאי
  • 2 כפות גבינת קרם שמנת עיזים
  • 50 גר' סלמון מעושן פרוס דק

מצרכים לסלט:

  • 2 צנוניות שטופות פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול שטוף פרוס דק
  • 1 כף של עירית קצוצה
  • 8 יחידות שרי בצבעים שטופות פרוסות
  • 1 כף גרידת לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

1

הכנת הסלט:

שמים בקערת ערבוב את כל המצרכים ומתבלים.

2

הרכבת הבייגל:

*חותכים את הבייגל באמצע, מורחים את גבינת קרם השמנת, מסדרים מעל את פרוסות הסלמון המעושן ומניחים בצלחת הגשה.

*מסדרים מעל את הסלט ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר ודברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (בעלת המותגים השונים: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), את שמירת המידע שמסרתי במאגר מידע ושימוש בו לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (לרבות מותגיה השונים כמפורט לעיל), וכן אפשרות איסוף והעברת מידע לגופים שלישיים, כמו קוקיז ופיקסלים של גוגל ופייסבוק, הכל בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק, אך לא אוכל לקבל דיוור כאמור ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...