מקלות הבייגלה:
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בניייר אפייה.
למקלות הבייגלה
לסלט
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בניייר אפייה.
לשים את הקמח, יוגורט העיזים לשתייה והמלח עד לקבלת בצק אחיד.
בוצעים את הבצק לרצועות ויוצרים מקלות של בייגלה, אין צורך בהתפחה.
טובלים את הרצועות ביוגורט עיזים לשתייה ואז בשומשום.
אופים בתנור למשך 24-25 דקות ומוציאים להצטנן.
קוצצים את חבילת הרוקט דק מאוד, סוחטים מעל את הלימון, שמן הזית ומעט מלח ופלפל.
קוצצים את הנענע ומערבבים בקערה יחד עם גבינת קרם השמנת והיוגורט.
מגרדים מעל לימון ומתבלים עם מעט מלח.
מסדרים בתוך רינג שתי כפות מתערובת היוגורט והגבינת קרם השמנת שהכנו
מניחים מעל את קוביות האננס הטרי, התמרים הקצוצים, האגוזים והפיסטוקים ומזלפים מעט דבש.
מסירים את הרינג, ומכסים עם עלי הרוקט המתובלים עד לקבלת מעטפת יפה.