סלט הפתעות ומקלות בייגל יוגורט עיזים של קובי אדרי

מקלות בייגל קריספיים משני מרכיבים בלבד, לצד סלט ירוקים וכל מיני דברים טובים, ארוחת ערב או בראנץ' קלילה ומושלמת.

מאת: קובי אדרי
צילום: קובי אדרי

מרכיבים

למקלות הבייגלה

  • 500 מ"ל יוגורט עיזים לשתייה
  • 500 גרם קמח תופח
  • חצי כפית מלח
  • שומשום

לסלט

  • 1 גביע קרם שמנת עיזים
  • 500 גרם יוגורט עיזים
  • חבילת עלי רוקט
  • חצי לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • צרור נענע קצוצה
  • גרידת לימון
  • חצי אננס טרי חתוך לקוביות
  • 4 תמרים חתוכים לקוביות
  • חופן אגוזים ופיסטוקים קצוצים
  • 2 כפות דבש

אופן ההכנה

1

מקלות הבייגלה:

מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בניייר אפייה.

2


לשים את הקמח, יוגורט העיזים לשתייה והמלח עד לקבלת בצק אחיד.  

3

בוצעים את הבצק לרצועות ויוצרים מקלות של בייגלה, אין צורך בהתפחה.

4

טובלים את הרצועות ביוגורט עיזים לשתייה ואז בשומשום.

5

אופים בתנור למשך 24-25 דקות ומוציאים להצטנן.

6

סלט ההפתעות:

קוצצים את חבילת הרוקט דק מאוד, סוחטים מעל את הלימון, שמן הזית ומעט מלח ופלפל. 

7

קוצצים את הנענע ומערבבים בקערה יחד עם גבינת קרם השמנת והיוגורט.

מגרדים מעל לימון ומתבלים עם מעט מלח.

8

הרכבת המנה:

מסדרים בתוך רינג שתי כפות מתערובת היוגורט והגבינת קרם השמנת שהכנו

מניחים מעל את קוביות האננס הטרי, התמרים הקצוצים, האגוזים והפיסטוקים ומזלפים מעט דבש.

מסירים את הרינג, ומכסים עם עלי הרוקט המתובלים עד לקבלת מעטפת יפה.

 

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג