מומלץ להשתמש בתבנית עגולה גבוהה בקוטר 24 ס"מ. אם אין בנמצא ניתן להשתמש בתבנית קוטר 26 ס"מ, או לחלופין בתבנית רגילה קוטר 24 ס"מ + תבנית אינגליש קייק
במיקסר מקציפים חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר למשך 3-4 דקות, מוסיפים מיץ לימון ומקציפים מעט.
על הקצף להישאר רך ואין צורך שיהיה נוקשה
בקערה נפרדת עם מטרפה/מיקסר יד מקציפים חלמונים עם שארית הסוכר, עד לקבלת קציפה רכה ובהירה
(ניתן להעביר את החלבונים שהוקצפו בקערת המיקסר לכלי אחר, ולבצע את הקצפת החלמונים בקערה זו)
בקערה נפרדת מערבבים את גבינת הלאבנה עיזים יחד עם שמנת חמוצה
מוסיפים שוקולד לבן מומס ומערבבים היטב
מאחדים את תערובת הגבינות יחד עם החלמונים שהוקצפו בתנועת קיפול, עד לקבלת בלילה אחידה
מוסיפים את מחית/תמצית הוניל ומערבבים שוב
בעזרת מסננת מוסיפים קורנפלור, וטורפים עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה
מאחדים את הבלילה עם קצף החלבונים, בתנועות קיפול עדינות, עד לקבלת מסה אחידה ואוורירית
מחממים תנור ל-200 מעלות, מניחים בתחתית התנור תבנית/כלי חסיון חום עם מים (לחימום התנור)
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את התבנית
מעבירים את בלילת העוגה לתבנית, מקפידים לא לעבור ¾ מגובה התבנית, בכדי שהעוגה לא תגלוש בתנור
לאחר שהתנור חם מספיק, מניחים את התבנית במרכז התנור על גבי רשת, ואופים כ-20 דקות בחום של 200 מעלות
לאחר מכן מורידים את טמפ' התנור ל-150 מעלות, וממשיכים לאפות עוד כשעה
לאחר שהעוגה מוכנה, מכבים את התנור ופותחים את דלת התנור. משאירים את העוגה 10 דק' בפנים. לאחר מכן מוציאים את העוגה לרשת צינון, ומצננים לחלוטין בטרם הכנסה למקרר
קירור העוגה: מכניסים את העוגה למקרר למשך 2-3 שעות טרם ההגשה. העוגה תהיה נהדרת אף יותר לאחר לילה במקרר. ניתן גם לאכול את העוגה בטמפ' החדר ללא קירור נוסף
טרם הגשה מקשטים באבקת סוכר, ניתן להגיש אותה גם לצד קצפת
בתאבון!