פשטידה במחבת עם גבינת משק, כרישה ומנגולד

מאת: שף אבי ביטון

מרכיבים

  • 200 גרם גבינת מה עז 20% של משק צוריאל – פרוסה לטבעות
  • חבילת עלי מנגולד – שטופים, מיובשים וחתוכים דק (כולל החלק הלבן)
  • 2 כרישות – שטופות היטב ופרוסות דק
  • 3 ביצים
  • 6 כפות פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 6 כפות שמן זית
  • מחבת טפלון בקוטר 24 ס"מ

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת על להבה בינונית, מוזגים מחצית מכמות שמן הזית, מטגנים את הכרישה והמנגולד עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס למשך כ- 10 דקות.

2

מכבים את האש ומניחים להתקרר לטמפ' החדר.

3

מערבבים בקערה את הביצים עם פירורי הלחם, משמנים את המחבת ביתרת שמן הזית, יוצקים את הבלילה למחבת ומסדרים את פרוסות גבינת המה-עז.

4

מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות.

5

מכבים את האש, מסירים את המכסה והופכים על צלחת הגשה.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר ודברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (בעלת המותגים השונים: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), את שמירת המידע שמסרתי במאגר מידע ושימוש בו לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (לרבות מותגיה השונים כמפורט לעיל), וכן אפשרות איסוף והעברת מידע לגופים שלישיים, כמו קוקיז ופיקסלים של גוגל ופייסבוק, הכל בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק, אך לא אוכל לקבל דיוור כאמור ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...