שלגוני קיץ מיוגורט עיזים של ריטה גולדשטיין

שלגונים מרעננים וטעימים במיוחד ב-5 דקות עבודה בלבד! מעולים לימי הקיץ החמים ולפעילות עם הילדים.

מאת: ריטה גולדשטיין
שלגון יוגורט עם פסיפלורה
צילום: ריטה גולדשטיין

מרכיבים

כמות לכ-4 שלגונים

  • 1 כוס יוגורט עיזים לשתייה
  • 6 פסיפלורות
  • 2 כפיות דבש גדושות
  • 1 בננה גדולה או 2 קטנות, בשלות מאוד

אופן ההכנה

1

טוחנים במעבד מזון יחד את הדבש, הבננה והיוגורט עד למרקם חלק.

2

מעבירים למתקן שלגונים ביתי (לא למלא עד הסוף ולהשאיר מקום לפסיפלורה)

3

את תוכן הפסיפלורה מסננים היטב מהגלעינים במסננת ושומרים רק את הנוזל הכתום

4

מוסיפים כף מנוזל הפסיפלורה לכל שלגון, ומערבבים עם מקל ארטיק נקי או סכין

5

מקפיאים לכשעתיים שלוש ושולפים כשקפוא

בתאבון!

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...