קולרבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים

הטעם של הקולרבי הצלוי עמוק ואדמתי. קרם גבינת עיזים של צוריאל ישר מהקופסה מעשיר ומעדן אותו. כמה פשוט, ככה טעים!

קולרבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים
6 מנות
קל מאוד
1 שעה

  • 4 קולרבי חצויים
  • 3 כפות מלח גס (משמשים כמצע לצלייה, לא לתיבול)
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 3 גבעולי תימין

להגשה

  • גבינת עיזים למריחה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליה מלח גס בשכבה אחידה ומניחים עליו את חצאי הקולרבי

2

מזלפים על הקולרבי שמן זית, מתבלים בתימין, מלח ופלפל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות לריכוך. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להזהבה

3

מגישים את חצאי הקולרבי הצלויים עם כף של גבינת עיזים למריחה. טעים חם או בטמפרטורת החדר

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...