במעבד מזון עם חלק הפלסטיק או לחלופין במיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, הביצים, החמאה (בטמפרטורת החדר), קורט מלח והמים ומערבבים קלות עד שנוצר בצק פירורים
1
2
מאחדים לבצק נעים ונוח
3
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לחצי שעה
4
בקערה מערבבים גבינת עיזים למריחה 5% (או גבינת שמנת עיזים 20%), שמנת מתוקה, ביצה, קמח, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה
5
במחבת עם מעט שמן זית ו10 גרם חמאת עיזים, מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים חבילת תרד ומקפיצים, מתבלים במלח ופלפל ומכבים את האש
6
ברגע שהתרד התקרר מוסיפים למלית הרויאל ומוסיפים גם את גבינת התבור
7
מוציאים את הבצק מהמקרר, משטחים אותו בין 2 ניירות אפייה, שמים בתבנית קיש ומסירים את השאריות בשוליים. לאחר מכן מחוררים עם מזלג, שמים נייר אפייה וקטניות (כדוגמת שעועית או חומוס)
8
אופים רבע שעה חום 180 מעלות ומוציאים
9
מוזגים את הרויאל פנימה ומוסיפים ביצים ומטבעות גבינת מה-עז, על הביצים שמים מעט מלח ופלפל
10
מכניסים לתנור 180 מעלות ל-40 דקות
בתאבון!