פורסים את גבינת החלומי ל-4 אצבעות ארוכות
1
2
מחלקים כל עלה פילו לשניים באופן רוחבי, ומברישים עלה אחד בחמאה
3
מניחים את העלה על עלה נוסף, ומברישים גם אותו בחמאה מומסת
4
מניחים במרכזו של החלק התחתון מלבן חלומי, ומזלפים מעל מעט סירופ מייפל
5
מקפלים בצורת מעטפה את עלי הפילו, כך שיכסו את הגבינה, מברישים בשנית בחמאה מומסת
6
מגלגלים לגליל, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
7
מחממים חמאה במחבת, ומטגנים את גלילות החלומי היטב, משני הצדדים, עד להשחמה יפה ועמוקה
8
מוציאים לרשת צינון, מזלפים מעל מייפל לפי הטעם, בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם
בתאבון!