מצה דרוזית עם לאבנה עיזים של קובי אדרי

קבלו את הגרסה הכשרה לפסח של פיתה דרוזית!

גרסה מפתיעה ומעולה עם לאבנה עיזים, שכל בני המשפחה יהנו ממנה

מאת: קובי אדרי
צילום: קובי אדרי

מצרכים ל-4 מנות:

  • 1 גביע לאבנה עיזים
  • 4 מצות
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפיות זעתר
  • שמן לטיגון
  • פטרולוזיה קצוצה לפי הטעםן (ניתן להחליף ברוקט או סלרי קצוץ, או לוותר)

אופן ההכנה

1

טובלים את המצות במי ברז (עדיף פושרים), למשך כ-30 שניות כל מצה

2

מניחים כל מצה על שכבה של נייר סופג

3

עוטפים במגבת רטובה למשך כ-20 דקות

4

חוצים את המצות לחצי

5

מורחים כמות נדיבה של לאבנה זעתר, ומפזרים מעל פטרולוזיה קצוצה ושמן זית

6

מגלגלים כל מחצית מצה

7

טובלים בביצה ומטגנים כל צד בשמן עמוק למשך דקה וחצי

בתאבון!

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...