סופגניות במילוי גבינות משק

מאת: סתיוי'ס - סתיו סעדון

מרכיבים

לבצק:

  • חצי קילו קמח
  • כף וחצי שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • רבע כוס שמן
  • כפית שטוחה מלח
  • כוס ורבע מים

למילוי:

  • 400 גרם גבינת תבור
  • 150 גרם בולגרית 5%
  • 100 גרם גרנה פדנו
  • חופן על בזיליקום קצוצים
  • חצי כוס שקדים פרוסים
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

1

שמים בקערית מיקסר את השמרים, הסוכר וחצי מכמות המים. מערבבים מעט וממתינים כ-10 דקות עד שהשמרים תוססים.

2

לאחר מכן, מוסיפים את יתר מרכיבי הבצק ולשים הכל יחד.

3

מכסים ומתפיחים כשעה במקום חמים.

4

מערבבים יחד את כל חומרים המילוי עד לקבלת מלית אחידה.

5

כשהבצק תופח, מחלקים את כולו לכדורים שווים בגודלם (כ-14 יחידות).

6

פותחים כל כדור בנפרד ע"י יד משומנת, שמים כף מהמילוי וסוגרים היטב את הקצוות.

7

מניחים שנית לפתפיחה קצרה של כרבע שעה על שיש משומן ומכסים.

8

בסיר רחב מחממים שמן עמוק ומניחים בתוכו את הסופגניות. מטגנים עד הזהבה מכל הכיוונים.

9

חשוב לדאוג שהשמן לא חם מידי, 165 מעלות בערך, אחרת הסופגניה תישאר בצקית מבפנים.

לאכול חם! בתאבון:)

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...