סופגניות במילוי גבינות משק

מאת: סתיוי'ס - סתיו סעדון

מרכיבים

לבצק:

  • חצי קילו קמח
  • כף וחצי שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • רבע כוס שמן
  • כפית שטוחה מלח
  • כוס ורבע מים

למילוי:

  • 400 גרם גבינת תבור
  • 150 גרם בולגרית 5%
  • 100 גרם גרנה פדנו
  • חופן על בזיליקום קצוצים
  • חצי כוס שקדים פרוסים
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

1

שמים בקערית מיקסר את השמרים, הסוכר וחצי מכמות המים. מערבבים מעט וממתינים כ-10 דקות עד שהשמרים תוססים.

2

לאחר מכן, מוסיפים את יתר מרכיבי הבצק ולשים הכל יחד.

3

מכסים ומתפיחים כשעה במקום חמים.

4

מערבבים יחד את כל חומרים המילוי עד לקבלת מלית אחידה.

5

כשהבצק תופח, מחלקים את כולו לכדורים שווים בגודלם (כ-14 יחידות).

6

פותחים כל כדור בנפרד ע"י יד משומנת, שמים כף מהמילוי וסוגרים היטב את הקצוות.

7

מניחים שנית לפתפיחה קצרה של כרבע שעה על שיש משומן ומכסים.

8

בסיר רחב מחממים שמן עמוק ומניחים בתוכו את הסופגניות. מטגנים עד הזהבה מכל הכיוונים.

9

חשוב לדאוג שהשמן לא חם מידי, 165 מעלות בערך, אחרת הסופגניה תישאר בצקית מבפנים.

לאכול חם! בתאבון:)

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר ודברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (בעלת המותגים השונים: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), את שמירת המידע שמסרתי במאגר מידע ושימוש בו לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (לרבות מותגיה השונים כמפורט לעיל), וכן אפשרות איסוף והעברת מידע לגופים שלישיים, כמו קוקיז ופיקסלים של גוגל ופייסבוק, הכל בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק, אך לא אוכל לקבל דיוור כאמור ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...