גזרים צבעוניים צלויים עם מייפל, מרווה וגבינה בולגרית

שילוב של שמן זית, מרווה ומייפל מחמיא מאוד לגזרים הססגוניים שמביאים המון שמחה וצבע לצלחת.

גזרים צבעוניים צלויים בתנור עם מייפל מרווה וגבינה בולגרית
6
קל
חצי שעה

החומרים

  • 8 גזרים צבעוניים חצויים לאורכם
  • 4 כפות שמן זית
  • 3-2 כפות סירופ מייפל טבעי
  • 3-2 גבעולי מרווה
  • 1 פלפל צ׳ילי אדום פרוס
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 150 גרם גבינת בולגרית 24% מפוררת

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

מניחים את חצאי הגזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מתבלים בשמן זית, מייפל, מרווה, פלפל צ׳ילי, מלח ופלפל.

3

צולים את הגזרים כ-20 דקות עד שהם מזהיבים. מפזרים מעל גבינה בולגרית וצולים עוד 3-2 דקות. מגישים מיד.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר ודברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (בעלת המותגים השונים: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), את שמירת המידע שמסרתי במאגר מידע ושימוש בו לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (לרבות מותגיה השונים כמפורט לעיל), וכן אפשרות איסוף והעברת מידע לגופים שלישיים, כמו קוקיז ופיקסלים של גוגל ופייסבוק, הכל בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק, אך לא אוכל לקבל דיוור כאמור ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...