מחממים תנור ל–180 מעלות ומשמנים קלות תבנית מאפינס.
1
2
מבשלים קוביות תפוחי אדמה בשפע מים מומלחים כ–5 דקות לריכוך. מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.
3
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל 3 דקות להזהבה. מוסיפים שום, מערבבים ומטגנים 2 דקות.
4
מעבירים את תפוחי האדמה, הבצל והשום לקערה גדולה.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה וגבשושית.
5
ממלאים את שקעי התבנית בתערובת עד שלושה רבעים גובה.
שוזרים על פני הבלילה ענפי תימין ורוזמרין ואופים כ–15 דקות להזהבה או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש.