מתחילים מהקראמבל:
מחממים תנור ל 170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בניייר אפייה.
כלי טרייפל אחד גדול
לקרם גבינה
לקראמבל
למחית מנגו
לעיטור
מחממים תנור ל 170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בניייר אפייה.
במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת אפייה וסוכר לבן, מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים לתערובת פירורית.
אם יש צורך והפירורים דקים מדי מאחדים אותם מעט עם כף מי קרח.
מעבירים את הפירורים לתבנית אפייה ואופים עד להשחמה כ 15-20 דק׳. אפשר להיעזר במרית ולהפוך אותם קצת באמצע האפייה.
מצננים לחלוטין, וכשהפירורים התקררו בעזרת הידיים מפורררים אותם מעט, כי הם בדר"כ קצת נדבקים בתנור.
באותו מעבד מזון, אין צורך אפילו לשטוף אותו משאריות פירורים, מרסקים קוביות מנגו למחית חלקה.
מעבירים לכלי סגור ולמקרר לצינון קל.
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר.
כשהתערובת הפכה לקצפת, מוסיפים פנימה, וניל, קרם גבינת שמנת וגבינה לבנה,וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה.
מניחים בצד חצי כוס פירורים.
לקערת הטרייפל מעבירים ממחצית מכמות הפירורים שבתבנית, ומהדקים לתחתית.
מעל הפירורים מורחים מחצית מכמות קרם הגבינה ובעזרת פלטה או כף מיישרים את פני הקרם.
מעבירים את מחית המנגו מעל הקרם ומיישרים גם אותה.
מפזרים באופן שווה מעל המוס את פירורי הקראמבל שנותרו בתבנית, ומעליהם את מחצית קרם הגבינה שנותרה בקערה. ומיישרים שוב.
מפזרים פירות טריים מעל, וקצת עלי ננענע, מקשטים באבקת סוכר ומצננים במקרר למשך 4 שעות לפני הגשה לפחות.