מלבי טבעוני (ללא גלוטן)

מרכיבים

מרכיבים ל-4-5 מנות:

  • 720 מ"ל (3 כוסות) משקה סויה בטעם וניל משק צוריאל
  • 40 גרם (4 כפות) קורנפלור
  • 3 כפות סוכר, או לפי הטעם
  • 1 כפית מי ורדים (אופציונלי)

רוטב אדום:

  • 240 מ"ל (1 כוס) מיץ חמוציות / מיץ רימונים
  • 1-2 כפות סוכר, או לפי הטעם
  • 2 כפיות קורנפלור

קישוט:

  • פיסטוק קצוץ
  • גרגירי רימון (אופציונלי)

אופן ההכנה

1

מכינים את המלבי: שמים בקערה 1 כוס משקה סויה בטעם וניל של משק צוריאל, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב. שומרים בצד.

2

שמים את יתרת משקה הסויה לסיר בינוני, מוסיפים את הסוכר ומביאים לסף רתיחה.

3

מוסיפים את תערובת הקורנפלור לתוך הסיר, מערבבים היטב וממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע כ-2-3 דקות נוספות, או עד שהמלבי מתחיל להסמיך.

4

יוצקים את המלבי החם לכלים ומצננים תחילה על השיש ואחרי זה במקרר.

5

מכינים את הרוטב האדום: שמים את המיץ, הסוכר והקורנפלור בתוך קלחת קטנה ומביאים תוך ערבוב לרתיחה. מבשלים עוד 2 דקות ומצננים.

6

מרכיבים את המלבי: יוצקים כמה כפות של הרוטב האדום מעל המלבי הקר, מפזרים פיסטוק וגרגירי רימון ומגישים.

7

שומרים במקרר.

8

טיפים:

  • אם משתמשים במשקה מופחת סוכר או לייט, כדאי להוסיף את הסוכר לפי הטעם האישי.
  • אם לא רוצים רוטב אדום מתוק, אפשר להוריד מהמתכון את הסוכר.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...