טופו טבעוני מוקפץ בסגנון אסיאתי

מרכיבים

מרכיבים ל-2 מנות:

  • 300 גרם (1 חבילה) טופו טבעי משק צוריאל
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 1 כף גדושה חמאת בוטנים
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפיות חומץ אורז
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קצוץ דק
  • ¼ כפית שבבי צ'ילי חריף (אופציונלי)

הגשה:

  • אורז לבן מבושל
  • בצל ירוק, קצוץ
  • פלפל צ'ילי טרי, חתוך לטבעות דקות

אופן ההכנה

1

מייבשים את הטופו בעזרת נייר סופג וחותכים לקוביות קטנות בגודל ביס.

2

מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הטופו מכל בצדדים עד להזהבה קלה.

3

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים למחבת עם הטופו.

4

מקפיצים את הטופו במשך כמה דקות, עד שכולו מתכסה ברוטב ומשחים יפה.

5

מפזרים מעל בצל ירוק וטבעות צ'ילי, ומגישים מעל אורז לבן.

6

שומרים בכלי אטום במקרר.

7

טיפים:

  • אפשר להשתמש גם בטופו בטעם עגבניות ובזיליקום של משק צוריאל.
  • אפשר להחליף את הסילאן בכמות זהה של מייפל טבעי, או 1 כף סוכר.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...