טופו טבעוני מוקפץ בסגנון אסיאתי

מרכיבים

מרכיבים ל-2 מנות:

  • 300 גרם (1 חבילה) טופו טבעי משק צוריאל
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 1 כף גדושה חמאת בוטנים
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפיות חומץ אורז
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר, קצוץ דק
  • ¼ כפית שבבי צ'ילי חריף (אופציונלי)

הגשה:

  • אורז לבן מבושל
  • בצל ירוק, קצוץ
  • פלפל צ'ילי טרי, חתוך לטבעות דקות

אופן ההכנה

1

מייבשים את הטופו בעזרת נייר סופג וחותכים לקוביות קטנות בגודל ביס.

2

מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הטופו מכל בצדדים עד להזהבה קלה.

3

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים למחבת עם הטופו.

4

מקפיצים את הטופו במשך כמה דקות, עד שכולו מתכסה ברוטב ומשחים יפה.

5

מפזרים מעל בצל ירוק וטבעות צ'ילי, ומגישים מעל אורז לבן.

6

שומרים בכלי אטום במקרר.

7

טיפים:

  • אפשר להשתמש גם בטופו בטעם עגבניות ובזיליקום של משק צוריאל.
  • אפשר להחליף את הסילאן בכמות זהה של מייפל טבעי, או 1 כף סוכר.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...