דייסת שיבולת שועל וזרעי צ'יה טבעונית (ללא גלוטן)

מרכיבים

מרכיבים ל-4 מנות אישיות:

  • 2 כוסות שיבולת שועל דקה
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • 2 כפות שבבי קוקוס
  • 1 כפית קינמון, או לפי הטעם
  • 2 כפיות תמצית וניל (אופציונלי)
  • 720 מ"ל (3 כוסות) משקה סויה לייט משק צוריאל
  • 4 כפות סוכר, או לפי הטעם
  • קורט מלח

שכבת פירות יער:

  • 1 כוס פירות יער קפואים, מופשרים
  • 2 כפות סוכר, או לפי הטעם
  • 2 כפיות זרעי צ'יה

קישוט:

  • פטל או אוכמניות טריות
  • חמאת בוטנים מומסת

אופן ההכנה

1

מכינים את הדייסה (ערב לפני, או כמה שעות לפני ההגשה): שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הדייסה, מערבבים היטב, מניילנים ומשאירים במקרר ללילה שלם, או לפחות ל-3 שעות. מערבבים שוב לפני הרכבת המנה.

2

מכינים את שכבת פירות היער: טוחנים את פירות היער. מוסיפים את הסוכר וזרעי הצ'יה, מערבבים היטב, מניילנים ומשאירים במקרר. מערבבים שוב לפני הרכבת המנה.

3

מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כלי הגשה כמה כפות מתערובת פירות היער, מוסיפים את הדייסה, מקשטים עם עוד כף תערובת פירות היער ופירות יער טריים, מזלפים קצת חמאת בוטנים ומגישים.

4

טיפים:

  • אפשר להחליף את הסוכר בסירופ מייפל טבעי או בסילאן טבעי.
  • אפשר להגיש את הדייסה עם כל פירות טריים שאוהבים ותוספות אחרות לפי הטעם, כמו שוקולד מומס, ריבה, חמאת שקדים, סירופ מייפל, אגוזים קצוצים וכו'.
  • אם לא רוצים לחכות, אפשר לבשל את הדייסה, ואז היא מוכנה תוך 5 דקות.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...