דייסת שיבולת שועל וזרעי צ'יה טבעונית (ללא גלוטן)

מרכיבים

מרכיבים ל-4 מנות אישיות

  • 2 כוסות שיבולת שועל דקה
  • 2 כפות זרעי צ'יה
  • 2 כפות שבבי קוקוס
  • 1 כפית קינמון, או לפי הטעם
  • 2 כפיות תמצית וניל (אופציונלי)
  • 720 מ"ל (3 כוסות) משקה סויה לייט
  • 4 כפות סוכר, או לפי הטעם
  • קורט מלח

שכבת פירות יער

  • 1 כוס פירות יער קפואים, מופשרים
  • 2 כפות סוכר, או לפי הטעם
  • 2 כפיות זרעי צ'יה

קישוט

  • פטל או אוכמניות טריות
  • חמאת בוטנים מומסת

אופן ההכנה

1

מכינים את הדייסה (ערב לפני, או כמה שעות לפני ההגשה): שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הדייסה, מערבבים היטב, מניילנים ומשאירים במקרר ללילה שלם, או לפחות ל-3 שעות. מערבבים שוב לפני הרכבת המנה.

2

מכינים את שכבת פירות היער: טוחנים את פירות היער. מוסיפים את הסוכר וזרעי הצ'יה, מערבבים היטב, מניילנים ומשאירים במקרר. מערבבים שוב לפני הרכבת המנה.

3

מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כלי הגשה כמה כפות מתערובת פירות היער, מוסיפים את הדייסה, מקשטים עם עוד כף תערובת פירות היער ופירות יער טריים, מזלפים קצת חמאת בוטנים ומגישים.

4

הערות:

  • אפשר להשתמש בכל משקה צמחי שאוהבים.
  • אפשר להחליף את הסוכר בסירופ מייפל טבעי או בסילאן טבעי.
  • אפשר להגיש את הדייסה עם כל פירות טריים שאוהבים ותוספות אחרות לפי הטעם, כמו שוקולד מומס, ריבה, חמאת שקדים, סירופ מייפל, אגוזים קצוצים וכו'.
  • אם לא רוצים לחכות, אפשר לבשל את הדייסה, ואז היא מוכנה תוך 5 דקות.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...