פנקייקים טבעוניים

מרכיבים

מרכיבים ל-4-5 פנקייקים אישיים:

  • 300 מ"ל (1 כוס) משקה סויה קלאסי משק צוריאל
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) רסק תפוחים
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמן קוקוס / קנולה
  • 2-3 כפות סוכר, או לפי הטעם
  • 1 כפית תמצית וניל (אופציונלי)
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • קורט מלח

הגשה:

  • סירופ מייפל
  • פירות טריים, חתוכים

אופן ההכנה

1

שמים בקערת ערבוב את משקה הסויה הקלאסי, רסק התפוחים, השמן, הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים היטב.

2

מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים שוב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה ללא גושים.

3

מחממים מחבת קטנה עם ציפוי non-stick, יוצקים כמה כפות מהבלילה, טופחים כדי ליישר ומטגנים עד להזהבה יפה. בעזרת תרווד הופכים את הפנקייק לצד השני, ומטגנים שוב עד להזהבה.

4

מגישים את הפנקייקים מיד, מומלץ עם סירופ מייפל ופירות טריים בצד.

5

טיפים:

  • אפשר לטגן פנקייקים גדולים, או פנקייקים אישיים קטנים.
  • אם אין לכם מחבת עם ציפיו non-stick, מומלץ לשמן את המחבת לפני טיגון הפנקייקים.
  • אפשר לשדרג את הפנקייקים ע"י תוספת לבלילה של שוקולד צ'יפס, כדורי חמאת בוטנים או אוכמניות קפואות.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...