1
מחממים מראש תנור ל-200 מעלות
2
מערבבים היטב בקערה את הגבינה המגוררת עם הקינואה המבושלת והתבלינים
3
מניחים נייר אפייה על קרש חיתוך, משמנים מעט את נייר האפייה, ועליו מניחים את התערובת של הקינואה והגבינה
4
מניחים עוד נייר אפייה מעל, ומשטחים עם מערוך או עם בקבוק כך שהקרקר בעובי דק ואחיד
5
מרססים מעט שמן זית מעל הקרקר, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור לכרבע שעה של אפייה- הצדדים צריכים להזהיב
6
מוציאים לקירור ואחרי צינון חותכים לגודל שאוהבים (אפשר גם קרעים לא אחידים)
היות והקרקר הוא ללא חיטה, הוא לא אמור להיות פריך מאוד
הרכבת הסלט:
7
מערבבים יחד את כל הרכיבים למעט הסלק והקרקר- ומוסיפים שליש כוס שמן זית, חומץ בלסמי איכותי לפי הטעם, ומלח גס
8
לפני ההגשה מוסיפים את רצועות הסלק ומעטרים את הצלחת עם חתיכות הקרקרים של הגבינה והקינואה
בתאבון!