פורסים את הירק לרצועות
1
2
חולטים בסיר עם מים רותחים את כל הירק, למשך דקה אחת, בכדי שהירק יתרכך מעט ויאבד מהנפח
3
מסננים היטב, מקררים וסוחטים
4
בקערה מערבבים יחד את מרכיבי המלית: פטה עיזים, יוגורט עיזים, גבינת עיזים במרקם שמנת ואת הירק הסחוט
5
מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה
6
מניחים בתחתית התבנית שלושה מדפי האורז, אחד על השני
7
מעל דפי האורז מוזגים את המלית המוכנה, ומשטחים אותה
8
מערבבים את חלב העיזים והסילאן עד לקבלת בלילה אחידה
9
טובלים את שלושת דפי האורז הנותרים בבלילה, מניחים מעל את התרד והגבינות ומהדקים
10
מפזרים מעל שומשום ומרססים בשמן זית
11
מחממים תנור ל-180 מעלות
12
אופים במצב טורבו עד להשחמה
בתאבון!