מסדרים יפה את כל המרכיבים, למעט מים וחמאה, בסיר גדול ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 15–10 דקות, עד שהפסטה רכה. אם נשארים מים, מסננים.
מוסיפים חמאה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב דקה נוספת.
להגשה:
מסדרים יפה את כל המרכיבים, למעט מים וחמאה, בסיר גדול ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים 15–10 דקות, עד שהפסטה רכה. אם נשארים מים, מסננים.
מוסיפים חמאה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב דקה נוספת.
מפוררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים צ'ילי ועלים ירוקים ומגישים מיד.