קאצ'ו אי פפה

מתכון ל-2 מנות

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של החברה המרכזית
קאצו אי פפה
סטיילינג: ענת לבל
צילום: בועז לביא

מרכיבים

  • 250 גרם ספגטי דה-צ'קו (1/2 חבילה)
  • 100 גרם חמאה טרה
  • קורט מלח
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו של משק צוריאל מגורדת דק
  • 1 כף גדושה פלפלת ארבעת העונות - גרוס

אופן ההכנה

1

מבשלים את הספגטי במים מומלחים לפי הוראות היצרן

2

שומרים בסוף הבישול שליש כוס ממי בישול הספגטי

3

מניחים מחבת על להבה בינונית וממיסים את החמאה, מוסיפים את פלפלת ארבעת העונות למחבת ומטגנים מספר שניות

4

מוסיפים למחבת את מי בישול הספגטי, הגרנה פדנו המגורדת ואת הספגטי המסונן.

5

מערבבים היטב כדקה, משלימים תיבול במידת הצורך ומגישים חם.

6

המלצה : לגרד גרנה פדנו בעת ההגשה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...