מניחים את כל המרכיבים פרט לחלב במעבד מזון בעל להב מתכת ומפעילים לסירוגין לקבלת בצק חולי.
1
2
מוסיפים פנימה את החלב וממשיכים להפעיל לסירוגין עד לקבלת כדורי בצק גדולים.
3
מעבירים את הבצק על גבי ניילון נצמד ויוצרים במהירות דסקית רחבה, עוטפים ומניחים למנוחה של שעה במקרר.
4
מוציאים את הבצק לאחר שעה מהמקרר ומרדדים אותו בין שני ניירות אפיה לקבלת עיגול בעובי של כ-0.3 מ"מ.
5
מעבירים את הבצק לתבנית פאי עגולה בקוטר של 24 ס"מ וחותכים את הקצוות.
6
משאירים את הבצק מכוסה בנייר אפייה, מניחים מעל "משקולת" (קטניות לא אפויות כלשהן), מעבירים לאפיה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס למשך כ-15-20 דקות עד שהבצק מזהיב קלות.
7
מערבבים את כל מרכיבי המלית, מעבירים לקלתית האפויה ומכניסים לתנור לאפיה נוספת של כ-15 דקות נוספות עד שהמילוי מתייצב.