במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים כ 7 דקות עד להשחמה.
1
2
מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים קלות.
3
מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, פפריקה וכמון ומערבבים היטב עד שעולה ניחוח התבלינים.
4
מוסיפים את הרסק ומערבבים. לאחר מכן יוצקים פנימה מים וגרגירי חומוס ומערבבים.
5
מבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות.
6
מניחים מעל התבשיל קוביות גדולות של גבינה בולגרית, מפזרים עלי פטרוזיליה ומבשלים כ 5-7 דקות ללא ערבוב.
7
סוחטים קלות לימון על כל התבשיל ומגישים לצד אורז או פתיתים.