הכנת העוגה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים היטב יחד את כל הרכיבים היבשים
מערבבים בקערה נפרדת את הביצים עם מטרפה, ולאחר מכן מוסיפים אותם לרכיבים היבשים
מוסיפים את השמן ומערבבים היטב
לאחר מכן מוסיפים את הגזר והתפוח המגורר עם כפית מיץ לימון, ומערבבים הכל יחד עד לקבלת בלילה אחידה
משמנים היטב תבנית אפייה עגולה או מלבנית
במטרה לצור עוגת שכבות מחלקים את התערובת ל-3, ואופים כל שכבה בנפרד. מומלץ לבצע שקילה במטרה לקבל 3 שכבות אחידות ושוות בגודל ובעובי
אופים כל שכבה בנפרד למשך 25 דקות. בסוף האפייה, מכניסים קיסם ובודקים האם יוצא יבש או עם מעט פירורים
מצננים היטב את השכבות האפויות
הכנת קרם גבינת השמנת:
מקציפים כ-3-5 דקות את גבינת שמנת העיזים, תוך כדי שמוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר עד שהיא נטמעת לחלוטין בתערובת
לקראת סיום ההקצפה, מוסיפים כף תמצית וניל. מקציפים עד שלא מרגישים גרגיריות של סוכר אלא נוצר קרם חלק ונעים
מעבירים לצינון עד ששכבות העוגה מתקררות
הרכבת העוגה:
מעל כל שכבת עוגה מורחים בנדיבות קרם גבינת שמנת עיזים. בשלב זה ניתן גם להוסיף אגוזים (לדוגמא אגוזי מלך או פקאן) ולעטא איתם או עם פרחים אכילים את העוגה
מעבירים את העוגה לצינון במקרר למספר שעות, עד להתגבשות העוגה
בתאבון!