מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
1
2
חותכים לחם לאורך, לא עד הסוף, בעזרת סכין מסור חדה במרווחים של כ-3 ס"מ.
חותכים את הלחם באותו אופן גם לרוחב.
משאירים את הבסיס שלם כך שהקוביות נשארות מחוברות.
3
מערבבים בקערה חמאה, פסטו ושום לתערובת אחידה.
4
מורחים את חריצי הלחם בנדיבות בתערובת החמאה וממלאים בגבינות.
עוטפים את הלחם בנייר אפייה, עוטפים שוב ברדיד אלומיניום ומהדקים היטב.
5
אופים כחצי שעה להשחמה יפה, עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.