מניחים בקערה קמח, סוכר ושמרים ומערבבים קלות.
1
2
מוסיפים גבינת תבור, מים ומלח.
3
לשים בידיים בתנועות פנימיות במשך כ-6 דק' כדי להכניס אוייר לבצק.
4
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שעה וחצי.
שימו ♥ במהלך ההתפחה יופיעו נקודות לבנות במרקם הבצק. זה בסדר גמור, הן ייעלמו בטיגון.
5
בעזרת ידיים רטובות, לשים שוב ומתפיחים עוד כחצי שעה.
6
מחממים שמן ל- 165-170 מעלות. משמנים היטב את הידיים וקורצים חתיכות מהבצק.
7
מועכים מעט לספינג' שטוח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
8
מוסיפים אבקת סוכר וטובלים בריבת תותים.