מחממים תנור ל–200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
1
2
שורפים חציל אחד על להבת גריל או גז 10–15 דקות, עד שהוא מתרכך ונחרך. מסובבים מדי פעם.
מצננים מעט, מקלפים ושומרים את בשר החציל במסננת.
3
חותכים חציל שני לפרוסות בעובי חצי ס"מ ומניחים בתבנית.
יוצקים מעל שמן זית בנדיבות, מתבלים במלח ים אטלנטי וצולים כ–8 דקות להשחמה.
מנמיכים את חום התנור ל–180 מעלות.
4
מכינים את הצ'ימיצ'ורי: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
5
מניחים פרוסות לחם בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מושחים בשמן זית וקולים כ–5 דקות להזהבה.
6
מרכיבים את המנה: מורחים על כל פרוסת לחם כמות נדיבה של לאבנה, מניחים מעל חציל שרוף ועליו מניפה של שלוש פרוסות חציל קלוי.
יוצקים מעל כמות נדיבה של צ'ימיצ'ורי ומגישים.