מאפה אלף הגבינות של קרן אגם

מאפה בצק עלים קליל ומפנק עם שלל גבינות משק ושיחוק של טעמי עיזים מטורפים

מתאים לארוחת בארנץ' או ערב קלילה.

מאת: קרן אגם
מאפה אלף הגבינות של קרן אגם
צלמת: נופר צור

מרכיבים

למלית הגבינות:

  • 500 גר׳ גבינת תבור של משק צוריאל
  • 100 גרם גבינת לאבנה משק צוריאל
  • חצי קוביה של פטה עיזים משק צוריאל
  • 1/2 חבילה (50 גר׳) גבינת גרנו פדנו מגורדת של משק צוריאל
  • 1/2 גליל גבינת מה-עז של משק צוריאל פרוס לפרוסות
  • 1/2 מיכל שמנת לבישול או הקצפה
  • 2 ביצים בגודל L
  • 2 תפוחי אדמה קלופים נקיים ופרוסים לפרוסות דקיקות (הכי טוב במנדולינה)
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט וגבעולי טימין טרי
  • שמן זית

לתחתית המאפה:

  • חבילת בצק עלים מצונן או בצק מופשר לילה במקרר
  • שומשום
  • חלבון ביצה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל180 מעלות.

2

פורסים את בצק העלים על נייר אפייה, מברישים אותו בחלבון ומפזרים שומשום על כולו

מניחים על התבנית עם נייר האפייה.

3

בקערה גדולה מערבבים את כל הגבינות, שמנת, ביצים, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

4

מעבירים את בלילת הגבינות מעל בצק העלים, ומפזרים את פרוסות תפוחי האדמה.

5

מניחים מעל פרוסות של גבינת עיזים, ומזלפים שמן זית בכמות נדיבה.

6

מקשטים בעלי טימין ומכניסים לאפייה בתנור למשך 35 דק׳ או עד שהמאפה זהוב.

7

מגישים חם.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר ודברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (בעלת המותגים השונים: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), את שמירת המידע שמסרתי במאגר מידע ושימוש בו לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ (לרבות מותגיה השונים כמפורט לעיל), וכן אפשרות איסוף והעברת מידע לגופים שלישיים, כמו קוקיז ופיקסלים של גוגל ופייסבוק, הכל בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק, אך לא אוכל לקבל דיוור כאמור ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...