בקערה עמוקה טורפים את החלב, הביצים, גבינת פטה מפוררת, מלח ופלפל
1
2
מוסיפים לקערה קמח ואבקת אפייה וממשיכים לערבב
3
מוסיפים תירס ועירית, וממשיכים לערבב
4
הבלילה צריכה לצאת סמיכה אך לא מדי. אם התערובת לא יוצאת סמיכה כלל יש להוסיף חלב עיזים בהדרגה
5
מחממים מחבת נון סטיק, ולאחר מכן מזלפים מעט שמן זית
6
בעזרת כף שמים מעט מהמלית ליצירת עיגולים של פנקייק
7
מטגנים מכל צד עד להזהבה
8
על כל פנקייק מורחים גבינות שמנת עיזים 20% באחד מן הטעמים: טבעי, שום שמיר או חלפיניו.
אפשר גם להכין ביצת עין ולהניח מלמעלה
בתאבון!