ספינג' עם גבינות משק

מאת: ענת אלישע

מרכיבים

  • 500 גרם קמח לחם/לבן/כוסמין לבן
  • 3 כפות שמרים
  • כף שמרים יבשים
  • 150 גרם גבינת תבור
  • כף שטוחה מלח
  • 420 מל' מים פושרים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

1

מניחים בקערה קמח, סוכר ושמרים ומערבבים קלות.

2

מוסיפים גבינת תבור, מים ומלח.

3

לשים בידיים בתנועות פנימיות במשך כ-6 דק' כדי להכניס אוייר לבצק.

4

מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שעה וחצי.

שימו ♥ במהלך ההתפחה יופיעו נקודות לבנות במרקם הבצק. זה בסדר גמור, הן ייעלמו בטיגון.

5

בעזרת ידיים רטובות, לשים שוב ומתפיחים עוד כחצי שעה.

6

מחממים שמן ל- 165-170 מעלות. משמנים היטב את הידיים וקורצים חתיכות מהבצק.

7

מועכים מעט לספינג' שטוח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

8

מוסיפים אבקת סוכר וטובלים בריבת תותים.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג