מכניסים את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות לקבלת בצק חלק.
1
2
מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.
3
לאחר מכן מחלקים את הבצק ל- 10 כדורים ומתפיחים לעוד 10 דקות.
4
מערבבים יחד את הגבינות למילוי עד לקבלת תערובת.
5
מרדדים את הבצק לצורה אובלית בעובי של כחצי ס"מ ואורך של כ- 20 ס"מ.
6
ממלאים את רוב שטח פני הבצק בכמות של כ- 150 גרם תערובת גבינות ומקפלים את השוליים פנימה, כאשר מנסים ליצור צורה של סירה ואת הקצוות מהדקים היטב.