חצ'אפורי מיוחד

מתכון ל-6 יחידות חצ'אפורי

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית
חצ'אפורי עם ביצה וגבינות

מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 1 ק''ג קמח לבן מנופה
  • 600 מ''ל מים
  • כף שמרים יבשים
  • כף סוכר לבן
  • כף מלח דק
  • 4-5 כפות שמן זית

מרכיבים למילוי

  • 200 גרם גבינה בולגרית 24% של משק צוריאל מגוררת
  • 180 גרם גבינת מה-עז 9% של משק צוריאל
  • 200 גרם גבינה צהובה נעם 28% מגוררת

מרכיבים נוספים

  • חמאה טרה מומסת לסגירה
  • ביצה טרופה להברשה

אופן ההכנה

1

מכניסים את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות לקבלת בצק חלק.

2

מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.

3

לאחר מכן מחלקים את הבצק ל- 10 כדורים ומתפיחים לעוד 10 דקות.

4

מערבבים יחד את הגבינות למילוי עד לקבלת תערובת.

5

מרדדים את הבצק לצורה אובלית בעובי של כחצי ס"מ ואורך של כ- 20 ס"מ.

6

ממלאים את רוב שטח פני הבצק בכמות של כ- 150 גרם תערובת גבינות ומקפלים את השוליים פנימה, כאשר מנסים ליצור צורה של סירה ואת הקצוות מהדקים היטב.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...