מחממים תנור לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
1
2
במקביל, מערבבים את מרכיבי המלית ומכינים קערה עם מים פושרים ולצידה מגבת.
3
משרים כל דף אורז בנפרד בקערה עם מים פושרים למשך כ-10 שניות ולאחר מכן מעבירים אותו למגבת.
4
מניחים במרכז דף האורז כף מהמלית וסוגרים את הדף כמו מעטפה. חשוב לעבוד מהר.
5
מניחים את הבורקסים מדפי האורז בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6
לאחר שכל הבורקסים מוכנים, מורחים עליהם שמן זית ומפזרים מעט שומשום.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבורקסים מזהיבים.