כדורי שוקולד טבעוניים

מרכיבים

20 כדורי שוקולד:

  • 250 גרם (1 שרוול) ביסקוויטים
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) משקה סויה קלאסי משק צוריאל
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר לבן או חום בהיר
  • 60 מ"ל (1/4 כוס) שמן קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר פרווה

ציפוי לבחירה:

  • שבבי קוקוס
  • פיסטוק טחון / קצוץ דק
  • אבקת סוכר
  • אבקת קקאו
  • סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה

1

שמים את הביסקוויטים במעבד מזון וטוחנים לתערובת פירורית דקה. אפשר גם לשים בשקית אטומה ולרסק בעזרת מערוך.

2

מחממים בסיר את משקה הסויה הקלאסי והסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.

3

מוסיפים את שמן הקוקוס והשוקולד, משאירים למס' דקות ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.

4

מוסיפים לסיר את פירורי העוגיות ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי תערובת לחה ודביקה.

5

מעבירים את התערובת למקרר להתייצבות ל-30 דקות.

6

בעזרת ידיים לחות מגלגלים כדורי שוקולד בגודל רצוי ומעבירים לצלחת עם ציפוי.

7

מגלגלים את הכדורים בציפוי, מעבירים למנג'טים ומגישים או שומרים בכלי אטום במקרר.

8

טיפ:
ניתן להחליף את שמן הקוקוס בכמות זהה של מרגרינה מומסת.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...