מחממים שמן זית בסיר ומאדים בצלים ופלפלים עד שהם מזהיבים קלות. מוסיפים שום, פלפל חריף, עגבניות ורסק עגבניות ומערבבים.
1
2
מתבלים בנענע, בהרט, מלח ופלפל, מערבבים היטב, מוסיפים את הבורגול ומערבבים עוד כמה דקות עד שהבורגול סופג את הטעמים.יוצקים ציר ירקות או מים רותחים, מערבבים, מרתיחים שוב, מקטינים את האש, מכסים ומבשלים 30-25 דקות עד שהנוזלים נספגים והבורגול מוכן. מתקנים תיבול.
3
מוסיפים משולשי גבינה צפתית ומגישים בקעריות. מזלפים מעל יוגורט עיזים ומפזרים נענע.