מכינים את המלית: מערבבים את החומרים יחד למרקם חלק ואחיד.
1
2
מכינים את בלילת הבלינצ׳ס: מערבבים את כל החומרים (למעט החמאה המומסת) יחד בקערה עם מטרפה או במעבד מזון או בלנדר.
3
מכינים את הבלינצ׳ס: מחממים מחבת טפלון עם מעט חמאה ויוצקים 2/3 מצקת מהבלילה. מנענעים לציפוי אחיד של תחתית המחבת וכשהשוליים מתרוממים הופכים בעזרת מרית. מכינים כך את כל הבלילה.
4
ממלאים את הבלינצ׳ס במלית הגבינה.
5
לפני ההגשה: מטגנים את הבלינצ׳ס בחמאה משני הצדדים. מגישים חם עם פירות טריים ואבקת סוכר.