במיקסר מקציפים שמנת להקצפה לקצפת יציבה
לאחר מכן מוסיפים חלב מרוכז ואת גבינת השמנת ומערבבים היטב בעזרת מטרפה
מעבירים לתבנית קרח רצוי ועדיף מסיליקון
אחרי שממלאים כל שקע רצוי לעבור עם סכין או פלטה מעל ליישר, בכדי לוודא שכל השקעים מלאים כמו שצריך
במידה ואין לכם תבנית שקעים תוכלו למלא תבנית מרובעת או מלבנית מרופדת בנייר אפייה, ולאחר הקפאה, להפוך, לחלץ ולחתוך לקוביות. לאחר מכן להמשיך כרגיל
מכסים בניילון ומעבירים למקפיא להתייצבות של 4-5 שעות לפחות. מומלץ אף יום טרם ההגשה
במיקרוגל ממיסים שוקולד מריר, ובנפרד ממיסים חמאת קקאו
מאחדים בין השוקולד המריר ובין חמאת הקקאו, לאחר מכן מוסיפים שמן קנולה ומערבים היטב
לאחר שקוביות הגלידה קפואות מחלצים אותן מתבנית השקעים וטובלים כל אחת מהן בקערת השוקולד, מסובבים כך שהגלידה תהיה מצופה היטב מכל הצדדים
מניחים על צלחת עם נייר אפייה, ומחזירים למקפיא להתייצבות של שעה-שעתיים נוספות
בתאבון!