גלידוניות שוקו-וניל עם גבינת שמנת עיזים של קרן אגם

גלידוניות ביס שמעניקות בוסט של מתיקות ורעננות בפה, מתכון קליל וכיפיי להכנה עם כל בני המשפחה

מאת: קרן אגם
גלידונית שוקו וניל
צלמת: נופר צור

מרכיבים

כמות ל18-20 יחידות

  • ¾ גביע גבינת שמנת עיזים 20% טבעי
  • 3 כפות חלב מרוכז
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף שמן קנולה
  • 20 גר׳ חמאת קקאו (אם אין אז אפשר להוסיף עוד כף שמן קנולה)

אופן ההכנה

1

במיקסר מקציפים שמנת להקצפה לקצפת יציבה

2

לאחר מכן מוסיפים חלב מרוכז ואת גבינת השמנת ומערבבים היטב בעזרת מטרפה

3

מעבירים לתבנית קרח רצוי ועדיף מסיליקון

4

אחרי שממלאים כל שקע רצוי לעבור עם סכין או פלטה מעל ליישר, בכדי לוודא שכל השקעים מלאים כמו שצריך

במידה ואין לכם תבנית שקעים תוכלו למלא תבנית מרובעת או מלבנית מרופדת בנייר אפייה, ולאחר הקפאה, להפוך, לחלץ ולחתוך לקוביות. לאחר מכן להמשיך כרגיל

5

מכסים בניילון ומעבירים למקפיא להתייצבות של 4-5 שעות לפחות. מומלץ אף יום טרם ההגשה

6

במיקרוגל ממיסים שוקולד מריר, ובנפרד ממיסים חמאת קקאו

7

מאחדים בין השוקולד המריר ובין חמאת הקקאו, לאחר מכן מוסיפים שמן קנולה ומערבים היטב

8

לאחר שקוביות הגלידה קפואות מחלצים אותן מתבנית השקעים וטובלים כל אחת מהן בקערת השוקולד, מסובבים כך שהגלידה תהיה מצופה היטב מכל הצדדים

9

מניחים על צלחת עם נייר אפייה, ומחזירים למקפיא להתייצבות של שעה-שעתיים נוספות

בתאבון!

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...