בראוניז טבעוני

מרכיבים

מרכיבים לתבנית מרובעת 20-22 ס"מ:

  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 60 גרם (6 כפות) קקאו
  • 300 גרם (1.5 כוסות) סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 240 מ"ל (1/4 1 כוסות) משקה סויה קלאסי משק צוריאל
  • 240 מ"ל (3/4 כוס) שמן קנולה / שמן קוקוס מומס
  • 1 חופן שוקולד צ'יפס
  • 1 חופן אגוזי מלך שבורים גס

הגשה:

  • 50 גרם שוקולד, מומס (אופציונלי)

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים היבשים: קמח, קקאו, סוכר, אבקת אפייה ומלח.

3

מוסיפים את משקה הסויה הקלאסי והשמן ומערבבים היטב בעזרת כף או מרית עד שמתקבלת תערובת שוקולדית, אחידה ודי סמיכה.

4

יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים.

5

מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס והאגוזים.

6

אופים בין 25 ל-30 דקות עד שהבראוניז תופחים ונסדקים מעט בחלק העליון. מבפנים העוגה אמורה להישאר די לחה ופאדג'ית.

7

מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.

8

שומרים במקרר בכלי אטום.

9

רוצים לשדרג את הבראוניז? זלפו מעליהם 50 גרם שוקולד מומס או חמאת בוטנים לפני ההגשה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...