בסיר עמוק שמים 3 כוסות חלב עיזים, חצי מכמות הסוכר, מקל הקינמון ומקל הוניל ומערבבים עד לכמעט רתיחה.
במקביל מערבבים בקערה נפרדת את הקורנפלור עם כוס החלב שנותרה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
כאשר החלב כבר חם, מוציאים את קליפת הלימון ומקל הקינמון מהתערובת ושופכים פנימה את הקורנפלור תוך כדי ערבוב עם מטרפה עד להסמכה. מערבבים בערך 2 דקות ומכבים את האש.
שופכים את התערובת לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ונותנים לתערובת להתקרר.
לאחר שהתערובת התקררה מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 5-6 שעות לפחות להתייצבות.
לאחר שהתערובת התקררה, חותכים אותה לקוביות ומתחילים את שלב הטיגון.
מכינים שלוש קערות: בקערה אחת טורפים את הביצים. בקערה שניה שמים קמח, ובקערה השלישית מערבבים את יתרת הסוכר והקינמון הטחון.
מצפים כל קוביה בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ומטגנים בשמן חם כ2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
מעבירים לנייר סופג ומיד לאחר מכן מכסים בתערובת הסוכר והקינמון. מגישים חם.
בתאבון!