פטה עיזים בציפוי שומשום צבעוני ודבש של קובי אדרי

מאת: קובי אדרי
צילום: קובי אדרי

מצרכים:

  • 200 גרם פטה עיזים מעודנת 5%
  • ½ כוס שומשום לבן
  • ½ כוס שומשום שחור (ניתן להוסיף גם שומשום ירוק וואסאבי)
  • 5 כפות דבש
  • ¼ כוס שמן זית

אופן ההכנה

1

חוצים את הפטה ל-2

2

טובלים את הפטה בשמן זית, מכל הצדדים

3

טובלים בתערובת השומשום שהוכנה, ומהדקים מכל הצדדים

4

מניחים על תבנית משומנת

5

מזלפים דבש ומכניסים לתנור ל5-6 דקות, שחומם מראש על 200 מעלות

6

מגישים לצד טוסטנים או סלט ירוק

בתאבון!

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...