מחממים תנור ל-170 מעלות.
1
2
פורסים את החצילים לאורך, ולאחר מכן לפרוסות בעובי של כ-1.5 ס"מ.
3
מניחים את פרוסות החציל על תבנית מרופדת נייר אפייה.
4
מזלפים באופן שווה על גבי הפרוסות שמן זית, ומפזרים קורט מלח דק על כל פרוסה.
5
מכניסים לתנור למשך כ-30 דקות ועד לקבלת צבע שחום.
6
מוציאים את התבנית לצינון של 10 דקות. במקביל, ממלאים בשקית זילוף את גבינת שמנת העיזים בטעם שום שמיר (אין צורך בצנתר).
7
על גבי משטח עבודה נקי, מניחים פרוסת חציל קלוי, מזלפים גבינת שמנת עיזים שום שמיר ומגלגלים (ניתן להיעזר בדוגמא בסרטון).
8
מניחים את גליליות החציל בצלחת הגשה, מפזרים עגבניות לחות קצוצות מעל ומקשטים בעלי שמיר טרי.
בתאבון!