מחממים תנור ל- 170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
1
2
בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים היבשים: קמח, קקאו, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
3
מוסיפים את משקה הסויה הקלאסי והשמן ומערבבים היטב בעזרת כף או מרית עד שמתקבלת תערובת שוקולדית, אחידה ודי סמיכה.
4
יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים.
5
מפזרים מעל את השוקולד צ’יפס והאגוזים.
6
אופים בין 25 ל-30 דקות עד שהבראוניז תופחים ונסדקים מעט בחלק העליון. מבפנים העוגה אמורה להישאר די לחה ופאדג'ית.
7
מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
8
שומרים במקרר בכלי אטום.
9
רוצים לשדרג את הבראוניז? זלפו מעליהם 50 גרם שוקולד מומס או חמאת בוטנים לפני ההגשה.